Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

Ground Floor

Children categories

Aram Leeuw

Aram Leeuw

I help brands to turn visitors of their eventstoretrade show booth or interior into fans.
I help agencies to provide their clients with out-of-the-box and effective brand experience environments.

View items...
Kingma Advocatuur

Kingma Advocatuur

U kunt mij als advocaat inschakelen voor het opstellen van (commerciële) contracten, juridisch advies en procesvoering. Ik ben gespecialiseerd in het, privacy-, intellectuele eigendoms- en het mediarecht. Ook verdedig ik graag uw grondrechten.

View items...
NuDeal

NuDeal

NuDeal is sinds 2011 actief in Amsterdam. Het Nudeal-idee is simpel; wij plaatsen elke dag 1 nieuwe topdeal voor de Amsterdammers op het gebied van diner, beauty, travel, health & fitness en products. Wij zijn een jonge internet start-up, enthousiast, ambitieus, flexibel en klaar om de markt te veroveren. Wij zijn een hecht team dat bestaat uit zeer gemotiveerde collega’s en iedereen heeft één doel en dat is NuDeal laten groeien – Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die deze visie deelt.

www.nudeal.nl

View items...
Soulpicks

Soulpicks

Soulpicks helps you collect, share and discover places you love. We make your day-to-day life magical by helping you make the most of your time. With Soulpicks you can add the places you love, organize your collection, import your favorite places from other apps, invite friends and share your collection with like-minded people.

View items...