Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

1st Floor

1e-3d

Children categories

Ego's Models

Ego's Models

EGO’S modellen vormen de weerspiegeling van de ervaring, kennis, passie en feeling van EGO’S MODELS eigenaar Peter Burghoudt en zijn gedreven team. Zijn onfeilbare neus voor schoonheid en talent heeft zich in de loop der jaren meer dan bewezen.

info@egosmodels.com
020 627 55 55

View items...
Journa

Journa

Journa is een platform voor journalisten en iedereen die geïnteresseerd is in het werk van journalisten. Het is in essentie een zoekmachine in journalistieke publicaties. Journa houdt elke dag de media in de gaten. Van nieuwe artikelen die ze tegenkomt voegt het verwijzingen toe aan haar database en maakt deze doorzoekbaar.

View items...
SmartPR

SmartPR

Met Smart.pr heb je alles in huis wat er nodig is voor een duurzaam PR-beleid: een netwerk van duizenden journalisten, al het gereedschap om overtuigende campagnes neer te zetten én inzicht in het resultaat van je werk.

View items...
Startup Studio Nescio

Startup Studio Nescio

We plant and grow our own tech companies.
At our Studio we have pulled together a team of remarkable people. We come up with ideas, build digital products and bring them to market. The startups in our portfolio range from a mature company in full bloom, to an early stage startup, still in private beta. Are you curious to learn what it is like to work at our startup studio? Jump in! We don’t know what we’re doing. And we’re proud of it. 

View items...