Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

4th Floor

4e-3d

Children categories

Aram Leeuw

Aram Leeuw

I help brands to turn visitors of their eventstoretrade show booth or interior into fans.
I help agencies to provide their clients with out-of-the-box and effective brand experience environments.

View items...
Groovesum

Groovesum

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. Bij ons kun je terecht voor zowel de particuliere als de zakelijke evenementen. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over!

View items...
Hed Kandi Nederland

Hed Kandi Nederland

Na haar start in 1999 in London is Hed Kandi, mede door de prachtige visuals van mode-illustrator Jason Brooks, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.De uplifting house music van Hed Kandi staat op compilaties als Disco Kandi, Back to Love, Disco Heaven, en Beach house.De bekroonde feesten van Hed Kandi vinden jaarlijks plaats in onder andere Londen, Tokio, Barcelona, Las Vegas en in de zomer wekelijks op Ibiza.Hed kandi is al sinds 2002 actief in Nederland met feesten in unieke locaties als Het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en het Muziekgebouw aan het IJ.

View items...
Hotel V Office

Hotel V Office

HOTEL V & THE LOBBY IS AN AMSTERDAM FAMILY COMPANY, RUN BY 12TH GENERATION AMSTERDAMMERS WHO HAVE A GREAT PASSION FOR THE AUTHENTIC AND INSPIRING CHARACTER OF THEIR CITY.

View items...
Kingma Advocatuur

Kingma Advocatuur

U kunt mij als advocaat inschakelen voor het opstellen van (commerciële) contracten, juridisch advies en procesvoering. Ik ben gespecialiseerd in het, privacy-, intellectuele eigendoms- en het mediarecht. Ook verdedig ik graag uw grondrechten.

View items...
NuDeal

NuDeal

NuDeal is sinds 2011 actief in Amsterdam. Het Nudeal-idee is simpel; wij plaatsen elke dag 1 nieuwe topdeal voor de Amsterdammers op het gebied van diner, beauty, travel, health & fitness en products. Wij zijn een jonge internet start-up, enthousiast, ambitieus, flexibel en klaar om de markt te veroveren. Wij zijn een hecht team dat bestaat uit zeer gemotiveerde collega’s en iedereen heeft één doel en dat is NuDeal laten groeien – Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die deze visie deelt.

www.nudeal.nl

View items...
4444444444444444444444444444444444