Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

4th Floor

4e-3d

Children categories

BIZ

BIZ

BIZ vereniging ondernemers Rokin en omgeving

View items...
Flirt Creativity

Flirt Creativity

WIJ ZIJN een geïntegreerd creatief bureau dat gedreven wordt door cultuur, gemotiveerd wordt door verhalen en gericht is op mensen.Ons internationale team levert diensten van branding en design tot en met reclame en filmproductie, en werkt onvermoeibaar aan het verbinden van creativiteit met unieke strategieën en relevante inzichten om het beste te bereiken voor kleine bedrijven, maar ook voor wereldmerken die schaal en snelheid vereisen.

 

www.flirtcreativity.com

View items...
GetMonkeys

GetMonkeys

Wij, van GetMonkeys, ontzorgen snelgroeiende ondernemingen met alle financiële zaken; van boekhouding tot het opstellen van jaarlijkse budgetten. Hierdoor worden ondernemers ontzorgt en voorzien van financieel strategische inzichten die hen ondersteunt met het behalen van hun lange termijn doelen. Dit doen we met een enthousiast groeiend team van financiële professionals die elkaar versterken met vakinhoudelijke kennis in combinatie met een voorliefde voor FinTech oplossingen.

https://getmonkeys.io

 

View items...
Groovesum

Groovesum

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. Bij ons kun je terecht voor zowel de particuliere als de zakelijke evenementen. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over!

View items...
Stichting Grachtenfestival

Stichting Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus wordt tien dagen lang het Grachtenfestival georganiseerd. Het zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars van de toekomst wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor.

 

www.grachtenfestival.nl

View items...
Studentevent

Studentevent

Er zijn veel artiestenbureau’s en boekingskantoren in Nederland. StudentEvent focust zich alleen op de juiste invulling van de artiestenprogrammering voor het ultieme studentenfeest!Het team van StudentEvent bestaat uit jonge ondernemers met een studentenverleden. Al zo’n 10 jaar verzorgen we met veel plezier, in samenwerking met fijne partners uit de evenementenindustrie, de muzikale invulling voor:

  • Festivals
  • Clubavonden
  • Gala’s
  • Introductieweken
  • Lustrumfeesten
  • Sporttoernooien
  • Studentenfeesten
  • Scholierenfeesten

View items...
4444444444444444444444444444444444