Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

4th Floor

4e-3d

Children categories

BIZ

BIZ

BIZ vereniging ondernemers Rokin en omgeving

View items...
Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens’ appeal to people who have their own individual style but share a united spirit – authentic characters who stand for something. People who possess a proud sense of self- expression. People who are different.

www.drmartens.com

View items...
Fevenue

Fevenue

Fevenue: Uitvoering van (complexere) software ontwikkeling & implementatie projecten voor web-based applicaties ten behoeve van financiële dienstverleners en het incidenteel niet-bedrijfsmatig arbeidskrachten ter beschikking stellen.

 

 

Quest Forecast: Biedt een software platform en suite van online producten aan Intermediairs (accountants en administratiekantoren) waarbij de intermediairs financiële risico's voor hun klanten kunnen signaleren en toekomst gericht kunnen adviseren richting hun klanten

View items...
Groovesum

Groovesum

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. Bij ons kun je terecht voor zowel de particuliere als de zakelijke evenementen. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over!

View items...
Stichting Grachtenfestival

Stichting Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus wordt tien dagen lang het Grachtenfestival georganiseerd. Het zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars van de toekomst wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor.

 

www.grachtenfestival.nl

View items...
Studentevent

Studentevent

Er zijn veel artiestenbureau’s en boekingskantoren in Nederland. StudentEvent focust zich alleen op de juiste invulling van de artiestenprogrammering voor het ultieme studentenfeest!Het team van StudentEvent bestaat uit jonge ondernemers met een studentenverleden. Al zo’n 10 jaar verzorgen we met veel plezier, in samenwerking met fijne partners uit de evenementenindustrie, de muzikale invulling voor:

  • Festivals
  • Clubavonden
  • Gala’s
  • Introductieweken
  • Lustrumfeesten
  • Sporttoernooien
  • Studentenfeesten
  • Scholierenfeesten

View items...
4444444444444444444444444444444444