Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

4th Floor

4e-3d

Children categories

Groovesum

Groovesum

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. Bij ons kun je terecht voor zowel de particuliere als de zakelijke evenementen. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over!

View items...
Hed Kandi Nederland

Hed Kandi Nederland

Na haar start in 1999 in London is Hed Kandi, mede door de prachtige visuals van mode-illustrator Jason Brooks, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.De uplifting house music van Hed Kandi staat op compilaties als Disco Kandi, Back to Love, Disco Heaven, en Beach house.De bekroonde feesten van Hed Kandi vinden jaarlijks plaats in onder andere Londen, Tokio, Barcelona, Las Vegas en in de zomer wekelijks op Ibiza.Hed kandi is al sinds 2002 actief in Nederland met feesten in unieke locaties als Het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en het Muziekgebouw aan het IJ.

View items...
Hotel V Office

Hotel V Office

HOTEL V & THE LOBBY IS AN AMSTERDAM FAMILY COMPANY, RUN BY 12TH GENERATION AMSTERDAMMERS WHO HAVE A GREAT PASSION FOR THE AUTHENTIC AND INSPIRING CHARACTER OF THEIR CITY.

View items...
4444444444444444444444444444444444