Search
Login

Rokin 75 Amsterdam

Amsterdam, 3 mei 2011

Nederlandse startup Peecho lanceert de print button van het internet.

Introductie

Peecho is opgericht door Martijn Groot en Sander Nagtegaal in november 2009. Zij wonnen met Albumprinter de Deloitte Fast 50 in 2008 en met Peecho een award voor best business model in de start-up rally van The Next Web 2010 . Peecho levert print as a service met Printcloud. Dit print platform biedt partners een laagdrempelige manier om de snel groeiende markt voor gepersonaliseerde producten te betreden.

Social media pitch

Peecho lanceert de print button van het internet - een gratis dienst waarmee je jouw digitale content als professioneel geprint product kan aanbieden... vanaf je eigen website. http://peecho.com

Pitch

Heb je een website met interessante foto's of documenten? Gebruik dan de Peecho print button. Nu kunnen bezoekers jouw content kopen als fysieke producten, zoals fotoboeken, glossy magazines en meer. Bepaal je eigen prijs, verdien aan iedere bestelling. De print button is zo eenvoudig als een Facebook Like. Maak je eigen button, kopieer de code en plak die in je eigen website. Wij regelen alles, van betaling tot bezorging.

Peecho maakt print simpel

Het afgelopen jaar heeft Peecho het "cloud print platform" Printcloud wereldwijd getest met een aantal grote namen als Kodak Gallery en Issuu. Printcloud is de intermediair tussen applicaties en de beste printfaciliteiten over de hele wereld. We hebben bewezen dat professionele print niet ingewikkeld hoeft te zijn. Nu gaan we een flinke stap verder met de Peecho print button: vanaf vandaag kan iedereen professionele producten aanbieden.

De print button is een gratis dienst. Websites, mobiele toepassingen, sociale netwerken en games kunnen nu eenvoudig de print button naast hun digitale content zetten. Via die knop kunnen bezoekers fotoboeken, magazines, kaarten, t-shirts en meer bestellen.

De voordelen op een rijtje:

  • de print button installeren is heel simpel;
  • er zijn geen minimale ordervolumes vereist; 
  • het is gratis, dus er is geen investering vooraf; 
  • de producten zijn van hoge kwaliteit; 
  • de knop biedt toegang tot een wereldwijd netwerk van printfaciliteiten.

Printcloud verzorgt order aanname, verwerking, distributie, productie en aflevering aan de consument. Het platform zorgt dat het product zo dicht mogelijk bij de geadresseerde wordt gemaakt. Dit betekent snelle bezorging en minder belasting voor het milieu.

Vooralsnog is de print button alleen beschikbaar voor PDF bestanden. Er kunnen fotoboeken, glossy paperbacks en magazines worden besteld. Meer bestandsformaten en producten zullen snel volgen.

Relevante link

http://www.peecho.com

Contact informatie

Martijn Groot
+31(0)6-40004007
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Last modified on Wednesday, 11 May 2011 10:24
Peecho

Peecho

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Latest from Peecho

More in this category: « peecho

Leavea comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

floor selector-7

Bedrijven op de 5e etage

5555555555